Като Администратор на KupiSega мога да споделя как изглеждат нещата "от другата страна"
Най-сложен е въпросът с недоверието към подобен род търгове. Затова смятам, че контактът с Потребителите е най-важен и помолих техническия отдел да прикачи форума към сайта. Все пак като разбереш, че отсреща също има човек, а не машина, нещата изглеждат съвсем различни. Затова и толкова много контакти съм дал на сайта (email адрес, форум, скайп, телефон), за да разберат хората, че не съм фантом.
Относно тактиките - във Вашата статия са си посочени двете основни: защитна (изчакването на последната секунда) и агресивна (наддаване веднага след като друг Потребител е наддал в търга, за да бъде "убеден", че сме сериозни и искаме дадения предмет). Съвсем отделен въпрос е, че и при двете тактики има изключения - има играещи защитно Потребители, които разполагат с много кредити, но изнервят агресивните играчи с наддаване в последния момент. Има и Потребители, които нямат много кредити, но играят агресивно, за да създадат впечатление, че са силно мотивирани и разполагат с ресурса да защитят една такава тактика, а всъщност разчитат на бързо отказване от страна на конкуренцията.
Ако пускането на коментари тук от мен като Администратор на KupiSega.com не е уместно, няма да го правя занапред.